Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Καλή Εβδομάδα σε όλους...

Τις τελευταίες Δευτέρες ξυπνάω και είμαι κατσούφα...όλα μου φταίνε και δε σηκώνω κουβέντα...είναι περίεργο αυτό γιατί γενικά είμαι ένα πολύ αισιόδοξο άτομο που γελάει πολύ,ελπίζει πολύ κ.τ.λ.
Σήμερα όμως ξύπνησα αποφασισμένη να σκεφτώ θετικά,να είμαι ήρεμη όταν οδηγώ,να απαντάω στις απορίες του γιού μου ακόμα κι αν μου έχει κάνει τις ίδιες άπειρες φορές,να κάνω τις δουλειές του σπιτιού χορεύοντας και χαμογελώντας όπως οι γυναίκες στις διαφημίσεις(ε,καλά αυτό ήταν λίίίίγο υπερβολικό)και να είμαι μες στην τρελή χαρά να το πω....
Και ναι,ειλικρινά το κατάφερα...δεν ξέρω αν ο λόγος ήταν το φιλί του γιού μου φεύγοντας για το σχολείο,δεν ξέρω αν ήταν το γάβγισμα χαράς της Ίρμας όταν με είδε το πρωί που ήρθα στη δουλειά,ότι και να ήταν πάντως....με αναγνωρίζω μετά από πολύ καιρό...Είμαι η Νάντια και Είμαι Καλά!!!!

8 σχόλια:

  1. ....ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΡΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΛΙΚΟ!:-)ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ,,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ,ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά κάθε μέρα εύχομαι!!
    Καλή και όμορφη βδομάδα, με πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μaria μου γαμπρό δυστυχώς βρήκαμε,αλλά όσο για τις μέρες έτσι είναι....υπάρχουν οι άσχημες και οι όμορφες.Αν υπήρχαν μόνο όμορφες και καθόλου άσχημες,δεν θα καταλαβαίναμε καν την αξία τους...περιμένω κι άλλα σχόλιά σου και ιδέες σου για το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλενα ευχαριστώ για τις ευχές και για τις νόστιμες συνταγές σου που έχουν κάνει πολλές φίλες μου ευτυχισμένες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΜΟΥ:-( ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να ήξερε τι κελεπούρι έχασε....χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ,ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή